HjemUkategorisertAstronomi og opplevingsenteret Kometland

sdr

dav

Astronomisenteret Kometland har gjennom mange år, hatt besøk av astronomi-interesserte i alle aldrar frå heile landsdelen. Mykje er skrive i lokale og regionaviser om dette populære senteret, som sidan starten i 1980, har hatt besøk av over 20 000 mennesker. Ekstra kjekt er det å høyre at dei eldre hugsar godt kometoppdaginga i 1989, og synest det er stort og kome på besøk til han «komet-Knut» og staden der den fann stad. Og folk er imponerte over det dei for sjå på dette store astronomisenteret, både ute og inne, som på eigahand kan studere alt frå Månen til fjerntliggande galaksar i tekst og bilder på laminerte veggplater. Skuleklasser frå dei aller fleste kommunene på Sunnmøre, er dei som besøker Kometland aller mest og viktig er det at dei unge viser kunnskap og interesse for verdensromet. Takka vere betydeleg.sponsor-støtte, har det på Kometland gjort store forbetringar.

Det er stengt for kommentarer.

Translate »